Αρχική arrow Συμβουλές arrow Πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες

Πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες

Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2009

Πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες

Εάν είστε ιδιοκτήτης κατοικίας και σκέφτεστε να την πουλήσετε, πρέπει να γνωρίζετε πως εσείς διαδραματίζεται σημαντικότατο ρόλο στην πώληση. Εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, και με τη βοήθεια των μεσιτών θα πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας είναι να το ανακαινίσετε με λίγα χρήματα και να βελτιώσετε κάποια σημεία που δεν είναι πολύ καλαίσθητα.

Επενδύστε μερικές ώρες για τον εσωτερικό καθαρισμό του σπιτιού. Επίσης ανανεώστε το χρώμα των τοίχων αν έχει ξεθωριάσει. Φρεσκοβαμμένοι τοίχοι προσδίδουν λάμψη και προδιαθέτουν θετικά τον αγοραστή. 

Ελέγξτε τα υδραυλικά και τα φώτα.
Αντικαταστήστε καμένες λάμπες με καινούριες και επιδιορθώστε τυχόν διαρροές στην κουζίνα και στις τουαλέτες. Μην αφήσετε μικρά προβλήματα να χαλάσουν τη γενική εικόνα του σπιτιού σας. 

Αν οι πόρτες τρίζουν και σφηνώνουν να είστε σίγουροι πως θα «σφηνώσουν» και στο μυαλό του αγοραστή και δεν θα προκαλέσουν καλή εντύπωση. Φροντίστε να τις λαδώσετε και να τις επιδιορθώσετε με λίγα χρήματα. 

Σκεφτείτε με ασφάλεια . Συνήθως οι ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν πεταμένα πράγματα με αποτέλεσμα και να παρουσιάζει το σπίτι κακή εικόνα .Φροντίστε λοιπόν να τα εξαφανίσετε και να τα τακτοποιήσετε! 

Να θυμάστε ότι πολλοί αγοραστές ψάχνουν κάτι παραπάνω από άνετος χώρους. Ψάχνουν για μεγάλα, ευρύχωρα σπίτια. Γι αυτό φροντίστε τα δωμάτια να είναι τακτοποιημένα για να δείχνουν μεγαλύτερα! 

Κάντε το μπάνιο σας λαμπερό ! Επειδή ένα καλό μπάνιο μπορεί να καθορίσει την απόφαση για αγορά ενός σπιτιού, φροντίστε όχι μόνο να είναι καθαρό, αλλά να λάμπει! Εμφανίστε τις καλύτερες πετσέτες που έχετε και κρεμάστε μια καθαρή κουρτίνα στο ντους. 

Αν είναι βράδυ, τότε ανάψτε όλα τα φώτα .
Έτσι θα δώσετε την εντύπωση στον αγοραστή ότι είναι πολύ φωτεινό και θα τον προϊδεάσετε θετικά. 

Να είστε φιλικοί και άνετοι. Μη είστε όμως υπερβολικά κοινωνικοί και κουράσετε τον υποψήφιο αγοραστή. 

Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Κανένας δεν γνωρίζει το σπίτι σας καλύτερα από εσάς. Αλλά οι έμπειροι Μεσίτες γνωρίζουν πολύ καλά τους αγοραστές και αυτό ακριβώς που ζητάνε.

Μενού Ακινήτων

Ανάθεση Ακινήτου

Φορολογία - Πολεοδομία

Ανάθεση Ακινήτου

Έχετε γνώση σχετικά ...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Τwitter

Φώτη Κόντογλου 11, Τ.Κ: 71303
Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα
E-mail: assist(at)texnomesitiki(dot)gr
Κινητό : +30 6973 721 409
Fax : +30 2810 225 611