Αρχική arrow Προφίλ arrow 21 χρόνια Τεχνομεσιτική!

21 χρόνια Τεχνομεσιτική!

Σάββατο, 13 Μάιος 2017

20 χρόνια Τεχνομεσιτική13.05.2017
Σαν σήμερα αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, πριν από 21 χρόνια, δημιουργήσαμε το μεσιτικό γραφείο ΤεχνοΜεσιτική και πριν από 8 περίπου αναπτύξαμε την διαδικτυακή μας παρουσία (texnomesitiki.gr). Θεωρούμε σκόπιμο να σας το αναφέρουμε και να μοιραστούμε την χαρά μας για την στήριξη όλων των πελατών - φίλων μας αυτά τα χρόνια όπου αποτέλεσε μοναδικό δρόμο για να συνεχίσουμε να παρέχουμε με τον ίδιο ζήλο, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, παρά τις δύσκολες οικονομικές (κατά κύριο λόγο) συγκυρίες που διανύουμε.

Μικρή αναδρομή στο παρελθόν

Στα 21 αυτά χρόνια μπορούμε πλέον να διαχειριστούμε οποιαδήποτε υπόθεση μπορεί να προκύψει! Η εμπειρία των χρόνων, η μεθοδικότητα, η ανάλυση των παραμέτρων κάθε υπόθεσης καθώς και η άμεση διεκπεραίωση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (πολεοδομία, εφορία, συμβολαιογράφοι κτλ) μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε την μοναδικότητα. Σκοπός μας η αρτιότητα του αποτελέσματος και οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Το διαδίκτυο

Στα τελευταία 8 χρόνια δημιουργήσαμε την διαδικτυακή μας παρουσία θέλοντας να εκφραστούμε και να δώσουμε γνώση (=δύναμη) σε περισσότερους ανθρώπους ανά την Ελλάδα - Έλληνες στο εξωτερικό. Μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθειά μας αυτή επιτυχής από τους μοναδικούς επισκέπτες όπου καταγράφονται καθημερινά στην ιστοσελίδα μας. Ωστόσο σίγουρη επιτυχία θεωρείται το γεγονός της παρουσίασης - δομής περιεχομένου της ιστοσελίδας. Προτιμήσαμε να σας παρουσιάσουμε εξ αρχής όλα τα άρθρα, νέα, ειδήσεις και μετά την βάση των ακινήτων μας. Σκοπός μας είναι πρώτα η ενημέρωση και μετά η εκδήλωση του ενδιαφέροντος πράγμα το οποίο δεν θα το βρείτε σε οποιονδήποτε άλλο μεσιτικό γραφείο στο διαδίκτυο!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη σας.

Μενού Ακινήτων

Ανάθεση Ακινήτου

Φορολογία - Πολεοδομία

Ανάθεση Ακινήτου

Έχετε γνώση σχετικά ...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Τwitter

Φώτη Κόντογλου 11, Τ.Κ: 71303
Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα
E-mail: assist(at)texnomesitiki(dot)gr
Κινητό : +30 6973 721 409
Fax : +30 2810 225 611