Αρχική arrow Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένη Κάλυψη αναγκών του ιδιοκτήτη του αγοραστή ή ενοικιαστή κάθε ακινήτου

Οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του ιδιοκτήτη , του αγοραστή ή του ενοικιαστή κάθε ακινήτου οποιουδήποτε είδους και χρήσης, οικοπέδου ή κτίσματος κατοικίας, επαγγελματικής στέγης ή βιομηχανικού χώρου με σκοπό να τον αντικαταστήσουν αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση κατά την οποία διαφορετικά θα ήταν απαραίτητη η συμμετοχή ή η παρουσία του.

Υπηρεσίες Τεχνομεσιτικής

Διαρκής Προσαρμογή στις Ανάγκες

Από την αρχή εξετάζονται οι τυχόν ιδιομορφίες του αντικειμένου ώστε να κατανοηθούν πλήρως οι προσωπικές ανάγκες και οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και να προταθεί το αντίστοιχο πακέτο υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να επιλέγει ανά πάσα στιγμή, και ανάλογα με τις τυχόν μεταβαλλόμενες ανάγκες του, τις συγκεκριμένες διαχειριστικές υπηρεσίες που ο ίδιος επιθυμεί να του παρέχει η εταιρία μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Το γραφείο μας , έχει την δυνατότητα να παρέχει μερική ή και ολοκληρωμένη κάλυψη με στόχο να προσφέρει τις επιθυμητές υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη κάθε ακινήτου.

Βασικές Υπηρεσίες

  • Αποκλειστική επικοινωνία με τον πωλητή, αγοραστή, ή ενοικιαστή
  • Επίσκεψη στο ακίνητο σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σχετικά με ακίνητα
  • Σας εξασφαλίζουμε από την πλευρά μας τοπογράφηση και διεκπεραίωση εγγράφων όπως δασαρχείου, αρχαιολογίας και λοιπών εγγράφων σχετικά με την τακτοποίηση συμβολαίων.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:


Αναθέστε μας χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως δέσμευση ή Επικοινωνήστε μέσω φόρμας μαζί μας και πείτε μας οτιδήποτε σας ενδιαφέρει ή σας προβληματίζει.


- Ο -

Υπεύθυνος του Γραφείου

Μενού Ακινήτων

Ανάθεση Ακινήτου

Φορολογία - Πολεοδομία

Ανάθεση Ακινήτου

Έχετε γνώση σχετικά ...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Τwitter

Φώτη Κόντογλου 11, Τ.Κ: 71303
Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα
E-mail: assist(at)texnomesitiki(dot)gr
Κινητό : +30 6973 721 409
Fax : +30 2810 225 611