Αρχική arrow Η Δύναμη της Γνώσης arrow Ερωτήσεις - Απαντήσεις arrow Για ποιο λόγο χρειάζεστε τον μεσίτη;

Για ποιο λόγο χρειάζεστε τον μεσίτη;

Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2009

Για ποιο λόγο χρειάζεστε τον μεσίτη;Υπολογίζεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραπωλησιών ακινήτων, γίνεται με τη συμβολή των κτηματομεσιτών και στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες μεσίτες. Ωστόσο η επιλογή του Μεσίτη δεν είναι πάντοτε μια εύκολη υπόθεση.

Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με τις διαδικασίες αγοράς σπιτιού θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε ένα μεσίτη για τη δουλειά αυτή. Γιατί; Εκτός από την αναγκαιότητά του στην εύρεση του σπιτιού των ονείρων σας, είναι πολύτιμος και για τις περαιτέρω διαδικασίες - όπως τις διαπραγματεύσεις, την εκτίμηση της αξίας του σπιτιού, την απαλοιφή απροόπτων, τη χρηματοδότηση, τη γραφειοκρατία και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

Υπάρχουν δε πελάτες μας όπου έχουν έρθει αγανακτισμένοι είτε έχοντας ανάγκη χρήματα ( να πουλήσουν το ακίνητό τους ) είτε έχουν ανάγκη την αγορά σπιτίου - οικοπέδου κτλ άμεσα ( περιπτώσεις αποφυγής τους από ενοίκιο ). Σε τέτοιες περιπτώσεις οι συμβουλές και η πείρα που έχει ο Μεσίτης βγάζει τους ανθρώπους από πολλά και μεγάλα αδιέξοδα ( αποφάσεις στιγμής ).

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τον πολύτιμο χρόνο που θα σπαταλούσατε, ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και το εισόδημά σας εξαρτάται άμεσα από το χρόνο που εργάζεστε.

Η Τεχνομεσιτική αν και στο Ηράκλειο Κρήτης που βρισκόμαστε ,σας προσφέρει όλα αυτά και σας συμβουλεύει άμεσα για οτιδήποτε χρειάζεστε. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μενού Ακινήτων

Ανάθεση Ακινήτου

Φορολογία - Πολεοδομία

Ανάθεση Ακινήτου

Έχετε γνώση σχετικά ...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Τwitter

Φώτη Κόντογλου 11, Τ.Κ: 71303
Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα
E-mail: assist(at)texnomesitiki(dot)gr
Κινητό : +30 6973 721 409
Fax : +30 2810 225 611