Αρχική arrow Η Δύναμη της Γνώσης arrow Ερωτήσεις - Απαντήσεις arrow Από πού μπορώ να κρίνω τον επαγγελματία μεσίτη από τον σκιώδη διαμεσολαβητή;

Από πού μπορώ να κρίνω τον επαγγελματία μεσίτη από τον σκιώδη διαμεσολαβητή;

Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2009

Από πού μπορώ να κρίνω τον επαγγελματία μεσίτη από τον σκιώδη διαμεσολαβητή; Πέρα από τις γνώσεις του που με τις ιδιομορφίες της ελληνικής πραγματικότητας πρέπει να απλώνονται από την γνώση της αγοράς μέχρι την φορολογία ακινήτων και βασικές νομικές και πολεοδομικές διατάξεις.

Στο γραφείο του πρέπει να έχει σε εμφανές σημείο την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος θεωρημένη από τον Σύλλογο Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης.

Αν δεν την έχει, ρωτήστε τον ευθέως αν είναι μέλος του Συλλόγου πού σημαίνει ότι έχει έγκριση από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Αν σας δικαιολογηθεί ή προσπαθήσει να αποφύγει το θέμα, τηλεφωνήστε στο Σύλλογο Μεσιτών ή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο και με το όνομά του διαπιστώστε μόνοι σας αν έχετε απευθυνθεί σε επαγγελματία ή όχι.

Τονίζουμε σε αυτό το σημείο ότι αν πρόκειται για διαμεσολαβητή δεν υποχρεούστε να καταβάλλετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μετά το πέρας του συμβολαίου.

Μενού Ακινήτων

Ανάθεση Ακινήτου

Φορολογία - Πολεοδομία

Ανάθεση Ακινήτου

Έχετε γνώση σχετικά ...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Τwitter

Φώτη Κόντογλου 11, Τ.Κ: 71303
Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα
E-mail: assist(at)texnomesitiki(dot)gr
Κινητό : +30 6973 721 409
Fax : +30 2810 225 611